Frendy PUPPY

Száraztáp kölyökkutyáknak

Cikkszám:

PET201-FRE-PUP

Teljesértékű száraztáp a kölyökkutyák speciális igényeire kifejlesztve.

Kiszerelés: 3 kg

Egységár: 1333 Ft/kg

 

Kiszerelés

  • 3 Kg

4000Ft

A csomagolás, kiszerelésenként változhat.

A Frendy PUPPY kutyaeledel egy rendkívül magas minőségű, természetes összetevőket tartalmazó táp, melyet kifejezetten a kölyökkutyák igényeihez terveztek. A gondosan összeállított receptúra célja, hogy biztosítsa a kiskutyák optimális növekedését és fejlődését.

A magas minőségű állati fehérje a korai fejlődési szakaszban elengedhetetlen az izmok egészséges fejlődéséhez. A megfelelő fehérjetartalom hozzájárul a kölyökkutya energiaszükségleteinek kielégítéséhez, valamint támogatja az erős és rugalmas izomzat kialakulását.

A Frendy PUPPY eledelben 82%-os arányban állati eredetű fehérje a fehérjehordozó.

A zsírtartalom a Frendy PUPPY szárazeledelben kiegyensúlyozott, így a kiskutyák megfelelően növekednek, de az ajánlott napi adagolást betartva nem fognak elhízni. Ezáltal az eledel optimális energiaszintet biztosít a kölyköknek, hogy kielégítse az életkorukból fakadó fokozott igényeket.

Az elengedhetetlen omega-3 zsírsavak forrása a Frendy PUPPY szárazeledelben a lenmag, amely támogatja a kölyökkutyák egészséges bőrét és szőrzetét. Ezek a tápanyagok fontosak a kutyák immunrendszerének erősítéséhez és az általános egészségük fenntartásához.

A Frendy PUPPY szárazeledel tehát nem csupán egy egyszerű táp, hanem egy teljesértékű, gondosan összeállított táplálékforrás, amely biztosítja, hogy a kölyökkutyák optimális egészségben növekedjenek fel.

Válassza a Frendy PUPPY szárazeledelt, hogy biztos legyen abban, hogy a kis kedvence mindent megkap, amire szüksége van a boldog és egészséges felnövekedéshez!

Alkalmazási útmutató: A FRENDY PUPPY táp kölyök-, illetve növendék kutyáknak ajánlott, fajtától függetlenül. Etethető száraz, illetve nedvesített formában kizárólagos tápként vagy keverve más eledellel. Amennyiben szárazon etetjük, minden esetben biztosítsunk kedvenceink számára friss vizet. A kész tápot fokozatosan vezessük be, 7 napon keresztül. Az új tápra való rászoktatást célszerű oly módon elvégezni, hogy a FRENDY PUPPY tápot először kis mennyiségben, majd fokozatosan nagyobb arányban keverjük az előző táppal. Adagolási adatok a mellékelt táblázatban megtalálhatóak. Ezen értékek átlagosnak tekintendőek, azaz függenek a fajtától, kondíciótól, nemtől, aktivitástól, élettani állapottól és az évszaktól.

Kölyökkutya súlya Etetési mennyiség
  Ajánlott napi adag - aktivitástól függő
2 kg-ig 20-70 g
2-5 kg 70-100 g
5-10 kg 100-180 g

 

Összetétel: teljes kiőrlésű búza, rizs, teljes kiőrlésű kukorica, baromfifehérje (szárított pulyka), baromfizsír, tojáspor, búzakorpa, búzaliszt, I. osztályú kukorica glutén, szójafehérje koncentrátum, cukorrépaszelet, lenmag, dehidratált sörélesztő, aroma, vitaminok (Vitamin A, Vitamin D3, Vitamin E, Vitamin K3, Vitamin B1, Vitamin B2, Vitamin B6, Vitamin B12, Vitamin C, Biotin, Niacin, Kalcium-pantotenát, Kolin-klorid, Fólsav), ásványi anyagok (Nátrium-klorid, Cink-glicinát, Cink-szulfát, Réz-szulfát, Réz-glicinát, Vas-szulfát, Mangán-szulfát, Kalcium-jodát, Nátrium-szelenit, szerves kötésű szelén), antioxidánsok (BHA, BHT), tartósítószer (Kalcium-propionát, Fumársav, Szorbát- sav, Citrom-sav), Yucca schidigera extractum, mannán-oligoszaharidek.

Analitikai összetevők:

Nyersfehérje min. 30,0%, nyerszsír min. 15,0%, rost max. 4,0%, hamu max. 12%, kalcium 2,2-2,6 %, foszfor 1,2-1,6 %

Vitaminok és ásványi anyagok: Vitaminok: Vitamin A (E-672): min. 18500 NE/kg, Vitamin D3 (E-671): min. 1800 NE/kg, Vitamin E: min. 220 mg/kg, Vitamin K3: min. 2 mg/kg, Vitamin B1: min. 51 mg/kg, Vitamin B2: min. 44 mg/kg, Vitamin B6: min. 29 mg/kg, Vitamin B12: min. 0,04 mg/kg, Biotin: min. 0,60 mg/kg, Niacin: min. 210 mg/kg, Kalcium-pantotenát: min. 35 mg/kg, Kolin-klorid: min. 2100 mg/kg, Fólsav: min. 3,2 mg/kg, Vitamin C: hozzáadott; Ásványi anyagok: Cink (E-6): min. 180 mg/kg, Réz (E-4): min. 15 mg/kg, Vas (E-1): min. 250 mg/kg, Mangán (E-5): min. 22 mg/kg, Jód (E-2): min. 2,1 mg/kg, Szelén (E-8): min. 0,4 mg/kg

Antioxidáns, tartósítószer: E-321, E-320, E-330, E-202, min. 1000 mg/kg.

Tárolás: Száraz, hűvös és árnyékos helyen, rágcsálóktól, madaraktól, rovaroktól és más állatoktól elzárva tárolandó.

Gyártási időpont: csomagolóanyagon feltüntetve.

Szavatossági idő: 12 hónap.

Figyelmeztetés: Amennyiben nem a használati útmutatónak megfelelően etetjük a tápot, ideiglenesen emésztési gondok jelentkezhetnek.

Nem megfelelő tárolás minőségromlást okozhat.

Kizárólag kutyáknak adható. EMBERI FOGYASZTÁSRA ALKALMATLAN

 

 

Egyenlőre még itt nincsen semmi :(

A FRENDY PUPPY táp kölyök-, illetve növendék kutyáknak ajánlott, fajta-különbségtől függetlenül. Etethető száraz, illetve nedvesített formában kizárólagos tápként vagy keverve más eledellel. Amennyiben szárazon adjuk, minden esetben biztosítsunk kedvenceink számára friss vizet. A kész tápot fokozatosan vezessük be, 7 napon keresztül. Az új tápra való rászoktatást célszerű oly módon elvégezni, hogy a FRENDY PUPPY tápot először kis mennyiségben, majd fokozatosan nagyobb arányban keverjük az előző táppal. Adagolási adatok a mellékelt táblázatban megtalálhatóak. Ezen értékek átlagosnak tekintendőek, azaz függenek a fajtától, kondíciótól, nemtől, aktivitástól, élettani állapottól és az évszaktól.