Tűzipellet napraforgóhéjból

Környezetbarát tüzelőanyag

Cikkszám:

EGY102-PEL-KIE

Környezetbarát, magas fűtőértékkel rendelkező tüzelőanyaf.

Felhasználható: pelletes kandallóban, pelletkazánokban, illetve apríték-adagolóval ellátott vegyes tüzelésű kazánokban.

Kiszerelés

  • 12 Kg

1920Ft

A csomagolás, kiszerelésenként változhat.

Fedezze fel a pelletfűtés előnyeit!

Előre kiszámítható mennyiség és állandó minőség.
Az alacsony nedvességtartalom miatt valóban tüzelőt és nem vizet vásárol.

Kötő- és adalékanyagok nélkül készül, csak éghető anyagot tartalmaz.

Térjen át pelletfűtésre, és élvezze az előnyeit: kényelem, hatékonyság és környezettudatosság!
Jó tudni: a hagyományos vegyes tüzelésű kazánok is átalakíthatóak pelletfűtésre.

A tűzipellet jellemzői:

- Kompakt és könnyen kezelhető: A pelletálás során az alapanyagot összetömörítik és egységes formába öntik, így a pellet kisebb helyen elfér, és pontosan adagolható.

- Környezetbarát tüzelőanyag: a napraforgó egyéves növény, így a maghéjból készített pellet eltüzelése során csupán annyi szén-dioxid kerül a levegőbe, amennyit a növény élete során megkötött.

- Magas fűtőérték és alacsony nedvességtartalom jellemzi: a napraforgó pellet fűtőértéke minimum 16,5 MJ/kg, nedvességtartalma pedig maximum 10% - ez hatékonyabb égést és nagyobb fűtőértéket eredményez.

- Használata kényelmes: a pellet 12 kg-os zsákokban vagy raklapon vásárolható meg. A tűzipellet azonnal felhasználható, nem kell várni a kiszáradásra, mint a tűzifánál.

- Idő- és energiamegtakarítás: A pellet használatával időt és energiát takaríthat meg. Nem kell felvágni vagy hasogatni, nincs por, hulladék és extra költség.

- Egyszerű tárolás: A pellet könnyen tárolható, kevesebb helyet foglal, és a bontatlan csomagolás megőrzi a nedvességet. Száraz helyen ajánlott tárolni a maximális fűtőérték érdekében.

- Kiváló minőség és környezetbarát jellemzők: A pellet szakszerű pelletálással készül, kemény, fényes felületű és kézzel nem morzsolható össze. A biomassza pellet környezetbarát és kedvező árú tüzelőanyag.

Egyenlőre még itt nincsen semmi :(